KS Industrial Supply

Tel: +31 247 854 522

E-mail: info@kicksmart.eu

Verspanen

KS Industrial Supply is de strategische one-stop partner voor de uitbesteding van industriële maakdelen. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met de levering van enkelstuks tot kleine- en middelgrote series. Dit kunnen enkelvoudige producten zijn, maar ook complete samenstellingen.

Wij hebben veel mogelijkheden als het gaat om materialen en bijbehorende verspaningsmethodes. Hierbij o.a. te denken aan:

  • CNC en Conventioneel draaien
  • Carrousel en Langdraaien
  • CNC en Conventioneel frezen
  • Kotteren
  • Draad- en Zinkvonken

In veel gevallen gaat het om maatwerk. Daarnaast zijn oppervlaktebehandelingen ook mogelijk. Wat uw vraag of uitdaging ook is, wij denken graag met u mee!

CNC draaien

Over verspanen

Verspaning van onderdelen is een essentiële stap in de productie voor diverse sectoren. Of u nu actief bent in de lucht- en ruimtevaartindustrie, de medische sector of de automobielindustrie, het bewerken van onderdelen is van cruciaal belang om aan de strenge eisen van deze industrieën te voldoen.

Verspaning houdt in dat onnodig materiaal wordt verwijderd uit een werkstuk om de gewenste vorm, afmetingen en oppervlakteafwerking te bereiken. Dit gebeurt met precisie-machines zoals draaibanken, freesmachines, slijpmachines en boormachines. Verspaning is een technische vaardigheid die ervaren vakmensen vereist om ervoor te zorgen dat de onderdelen voldoen aan exacte specificaties.

De kwaliteit van verspaande onderdelen is van het grootste belang. Slecht verspaande onderdelen kunnen leiden tot machinefouten, hogere onderhoudskosten en zelfs gevaarlijke situaties in bepaalde toepassingen. Het is daarom essentieel om samen te werken met een ervaren verspaningspartners. Zij garanderen dat uw onderdelen voldoen aan de strengste normen en specificaties.

CNC verspanen

Efficiëntie speelt een cruciale rol in verspaning. Tijd is kostbaar, en onnodig tijdverlies leidt tot hogere kosten en langere levertijden. Ervaren verspaningspartners begrijpen dit en optimaliseren hun productieprocessen, waaronder de keuze van gereedschappen, snijsnelheden en voedingssnelheden, evenals het minimaliseren van verspilling.

Elk project heeft zijn eigen unieke eisen, daarom staat maatwerk centraal in verspaning. Een ervaren verspaningspartner biedt oplossingen die aansluiten bij uw specifieke projectbehoeften, van materiaalkeuze tot verspaningstechnieken en oppervlakteafwerking.

Verspaning van onderdelen is een onmisbare stap in de productie voor diverse industrieën. Door samen te werken met een ervaren partner die de nadruk legt op kwaliteit, efficiëntie, maatwerk en flexibiliteit, kunt u uw project succesvol en kostenefficiënt afronden. Als u hoogwaardige verspaningsdiensten zoekt, neem dan contact op met ons voor meer informatie. Uw succes staat bij ons voorop.

💬 Hoe kunnen we helpen?
Scan de code