KS Industrial Supply

Tel: +31 247 854 522

E-mail: info@kicksmart.eu

Aftersales platform

Als officiële partner van het Makula OEM Platform, bieden wij een oplossing voor het optimaliseren van de aftersales activiteiten voor OEM machinebouwers. Het Makula all-in-one platform biedt meerwaarde voor zowel de fabrikant als de gebruiker.

Middels het gebruik van het Makula platform worden alle aftersales activiteiten, van alle machines, overzichtelijk en op één locatie verwerkt. Hierbij te denken aan:

  • Service aanvragen (tickets)
  • Preventief onderhoud
  • Werkbonnen
  • Spare parts
  • Resource planning
  • Communicatie

Dit alles in één overzichtelijke app die zowel online als via IoS en Android beschikbaar is en voorzien is van een interface voor zowel de fabrikant als de gebruiker.

Makula app

Makula transformeert het landschap van digitale aftersales services voor leveranciers en distributeurs van industriële machines. Traditionele aftersales activiteiten zoals een telefonische helpdesk, e-mails en op papier gebaseerde benaderingen zijn inefficiënt en leiden tot verlies van aftersales omzet.

Met ons innovatieve all-in-one aftersales platform kunnen machineleveranciers hun aftersales omzet verhogen terwijl ze de stilstandtijd voor hun klanten verminderen.

85%

van de OEM's in het MKB beschikt niet over de noodzakelijke CAPEX en interne expertise om hun aftersales te laten renderen.

75%

van de OEM's in het MKB vindt hun huidige aftersales kosten en tijd inefficiënt.

90%

van de gebruikers verwacht digitale hulpmiddelen van OEM's om toegang te krijgen tot relevante machine informatie.

💬 Hoe kunnen we helpen?
Scan de code